Ons verhaal

SephenWorth werkt vanuit de overtuiging dat groei en ontwikkeling de basis vormen voor waardecreatie, zowel voor individuen als organisaties. Om te kunnen groeien en ontwikkelen dien je te beschikken over kennis en inzicht, creativiteit en goede hulpmiddelen en methodes: Wij beschikken hierover.
SephenWorth helpt organisaties en individuen floreren in een wereld van toenemende snelheid van verandering. Digitalisering, Technologie ontwikkeling en verduurzaming drijven grote veranderingen in onze leefwereld. De snelheid van verandering neemt toe en daarmee ook de complexiteit van de vraagstukken waar wij als individuen en organisaties mee te maken krijgen. 

Wij beschikken over de kennis, ervaring, vaardigheden en het creatieve vermogen om u te helpen. Dit doen wij door het aanbieden van dienstverlening op gebied van consultancy, interim management en kennisontwikkeling vanuit de Thinktank. 
SephenWorth legt in de dienstverlening de focus op zeven thema’s. De zeven thema’s vormen de basis van het SephenWorth Thinktank model. Centraal staat de snelheid van verandering. Drie thema’s drijven de snelheid van verandering: verduurzaming, digitalisering en technologie ontwikkeling. Wij richten onze aandacht op drie transitie domeinen: energie, sociaal maatschappelijk en leiderschap.